ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

     Στην παραλία ενός σιωπηλού και στωικού κολπίσκου, στο χωριό Παγκαλοχώρι, το Beach Hotel Krini προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό από κάθε ένα από τα ευρύχωρα, φιλόξενα δωμάτιά του ,αλλά και τα υπαίθρια καθιστικά. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ανάμεσα σε ποικιλόχρωμες, αυτοφυείς πικροδάφνες, από όπου πήρε και το όνομα της η περιοχή.

     Το Κρήνη χτίστηκε με σεβασμό στη φύση, σε ένα νησί όπου ο ήλιος λάμπει 300 ημέρες το χρόνο. Πολυτελές, οικονομικό, καθαρό και με ευρύχωρα δωμάτια, που προσφέρουν μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή. Το ξενοδοχείο διαθέτει κομψό εσωτερικό σχεδιασμό με την απλότητα του κρητικού στιλ. Οι καθαρές γραμμές και οι ουδέτερες αποχρώσεις κάνουν το εξωτερικό του ξενοδοχείου πολυτελές και μοντέρνο, αλλά φιλόξενο.

     Απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής που μπορείτε να βρείτε. Το ξενοδοχείο krini είναι τέλειο για ρομαντικές διακοπές, όπως και για οικογενειακές αποδράσεις. Προγραμματίστε τις διακοπές σας σε αυτό το μοναδικό, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, για ένα πραγματικά χαλαρωτικό και αναζωογονητικό διάλειμμα